Met Ocean DWG

Local Time: 12/05/2017 : 10:15 AM - 12:00 PM [NZDT (New Zealand Daylight Time)] 

EDT Time: 12/04/2017 : 04:15 PM - 06:00 PM [ - US/Eastern] 
See Fixed Time World Clock Website

Room: Seminar Room 

Remote Participation: GTM hosted by Little, Chris

10:15 Welcome, Introductions and Technology struggles (5min)

10:20 Overview of activities in other OGC WGs, Chris Little (10min)

 

•WCS2.1 Met Ocean Application Profile

 

•WCS2.1 Extension for getCorridor

 

•TimeseriesML 1.x

 

•WKT for Temporal CRSs

 

10:30 Brief Overview of activities with W3C, Chris Little (10min)

 

•SDW Best Practices, Sensors, Cubes, Time and biscuit tins

 

•SDW Interest Group – Statistics on the Web BP, maintenance

 

10:40 Testbed 14 activities (10min)

 

10:50 Proposed Obs&Measure Simple Features profile, Ilkka Rinne (15min)

 

11:05 WCS 2.1 Extension for getPolygon, Pete Trevelyan (10 min).

 

11:15 WCS2.1 Next Extension/retrieval pattern, Pete Trevelyan, Chris Little (10min)

 

•Soundings

 

•CovJSON 

 

11:25 Future work discussions:

 

•WMTS Best Practice for Time, Elevation, & Ensembles

 

•Specifying statistical attributes of parameters

 

•Non-geo service orientated standards, process and APIs

 

•Requirements for WMO's WIS2.0.

 

11:50 Any Other Business ( a few seconds each!)